fredag 26 oktober 2018

Papegojan vecka 43

Nu är vecka 43 snart slut och denna vecka har vi varit med om många olika och spännande saker, både när det gäller aktiviteter och väder. Vädret har pendlat fram och tillbaka denna vecka. Det har varit både sol, regn, mulet och kallt, till och med minusgrader. Vi är ute i alla väder och för att det ska vara möjligt behöver vi er hjälp. Det behöver finnas kläder för alla väder på barnens hyllor. Tänk på att det kan behövas varma kläder såsom overall på förmiddagen medan det på eftermiddagen kan räcka med skalkläder. Vi önskar också att det finns vantar av olika dess slag på hyllorna. Tack för er hjälp!

I måndags gick på promenad till traktorparken och lekte. Där klättrade vi i klätterställningen,gungade och turades om att köra traktor. 

I tisdags var alla Pirater iväg på teater då passade vi Papegojor på att röja runt inne på Piraten. Där finns det många spännande och utmanade saker vill jag lova. Allt från olika spel till byggmaterial och utklädningskläder. Barnen hadeväldigt roligt och uppskattade verkligen att få vara på den andr avdelningen. Ni vet, när Piraterna är borta dansar Papegojorna på bordet 😉 









I onsdags var det dags för höstmaskerad och de barn som ville klädde ut sig och vi hade disco tillsammans med Piraterna. Vi dansade i köket till olika sorters musik. Discot avslutades med popcorn. Väldigt mumsigt!









I går torsdag var vi ute på ett riktigt äventyr. Alla papegojor tog en promenad ner till bussen, den stora och gula bussen försatt åka en sväng. Vi har sett ett stort intresse hos våra barn kring bussar och det vill vi nu utforska vidare. Vi började med att åka ett varv runt med buss 181. Vi såg många spännande saker, hus, bilar, hästar, får och grävmaskiner. Undra hur bussen egentligen låter? 




Trevlig helg! 

3 kommentarer:

  1. Det är alltid lika kul att läsa om vad ni gör om dagarna! Bloggen är väldigt uppskattad av oss. /Anna N.E.

    SvaraRadera