torsdag 25 oktober 2018

Piraten vecka 43

Hej!


Denna vecka har varit händelserik och kul!


I måndags gick vi till skogen där vi skapade en skogsorkester med pinnar som vi trummade mot träd, stenar och annat innan vi satte på lite smurfhits och lät barnen jamma till musiken.

Därefter körde vi ”marken är lava” samtidigt som vi satte på lite roliga låtar att till när marken hade stelnat!





I tisdags åkte vi till brandstation för den årliga uppsättningen av brandstationens teaterpjäs där vi fick lära oss om vikten av en fungerande brandvarnare, reflexer, flytväst samt vilket nummer man ska ringa om det brinner! Spännande och dramatiskt som vanligt!



I onsdags hade vi Halloweenfest med disco, spökhistorier och popcorn! Vi passade också på att pyssla lite halloween-pyssel!

En härligt läskig dag helt enkelt!




I torsdags gick Blomgruppen ut och tränade på motsatsord genom att härma olika djur och dess egenskaper. Vi hoppade högt och lågt som kängurus och gräshoppor, flög som kolibris och örnar kröp snabbt och långsamt samt klättrade som schimpanser på skeppet! Barnen fick också härma sina egna favoritdjur.


Dinosaurierna var inomhus och målade halloweeninspirerade teckningar på svarta papper. Det blev allt ifrån pumpor till skelett och annat läbbigt!




Men detta önskar vi en trevlig helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar