torsdag 26 oktober 2017

papegojan v.43

MÅNDAG: vi gick iväg på en promenad som vanligt på måndagen. Vi gick till Traktorparken där vi åt banan och lekte. Barnen hjälpte varandra att göra fart på gungorna och dra upp hinken med kedjan som blev tung när den var fylld med grus. När vi kom tillbaka till förskolan åt vi alla våran sista måndag-massäck för i år. 








TISDAG OCH ONSDAG: äntligen var alla friska och nästan hela skaran samlad. Vi delade upp oss och hälften av barnen fick vara ute och leka medan den andra hälften var inne och fortsatte titta mer på skuggor. Barnen fick sitta på en stol framför projektorn för att se sin egen skugga och vi tog bilder för att se våra skuggprofiler senare. I samlingen fick barnen gissa vilket skuggprofil som tillhörde vem.






TORSDAG: imorse när barnen kom till förskolan såg avdelningen papegojan lite anourlunda ut. Vi hade bytt plats på olika möbler och barnen gillade det. Innan vi hade Röris-torsdag satt barnen och pärlande. Vi upptäckte att vår cd-spelare inte fungerade och vi fick istället ha en annan röris än vad vi brukar. Vi var i blåa-rummet där barnen fick vara i djungeln och göra olika rörelseövningar. Efter röris blev vi så varma och gick ut för att leka fram till lunch. 




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar