fredag 23 november 2018

Papegojan vecka 47

Hallå! 

I måndags tog vi en promenad till lekparken för att fortsätta utmana vår motorik genom att klättra upp och ner i klätterställningen. För varje gång så klarar barnen mer och mer på egen hand. Alla barn tycker det är jätteroligt. Det kommer vi att fortsätta med framöver. Tänk att vi också upptäckte en busshållplats längs vägen. Vi spanade och spanade efter bussen men den gången hade vi otur, ingen buss i sikte. Kanske nästa gång? 



I tisdags målade vi hjul till bussarna vi skapat av mjölkkartonger. Vi funderade tillsammans på hur många hjul bussen har, vi kom fram till att bussen nog har fyra hjul. Men vilken färg ska vi ha, flera barn ropade svart så så fick det bli. Vi passade då på att träna på tecknet för färgen svart. Våra bussar är nu nästintill klara och kommer att finnas att se på vår vernissage på torsdag den 6 december. 





I onsdags delade vi upp gruppen och några barn fick vara inne och prova på att klippa och riva i papper. På papperna fanns det bussar av olika slag, detta arbete har nu resulterat i ett collage.  







Igår torsdag provade vi på mini-röris, det var roligt men också ganska svårt. Vi får öva flera gånger. 



Under den gånga veckan har vädret också slagit om och det har blivit kallare ute, vi önskar att ni ser över barnens kläder och ser till att det finns olika lager att klä på barnen för att dessa hålla sig varma. Vi är oftast ute flera gånger om dagen.

Trevlig helg önskar Papegojorna 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar