söndag 4 februari 2018

Piraten v. 5

Hejsan hoppsan, 

Denna vecka har vädret varit lite knasigt och gått från att vara snö till snöslask till att åter bli kallt och snöigt, huff puff. Vi börjar veckan med måndagen och denna dag stannade vi på gården och lekte i snöslasket som var. 

På tisdagen gick Regnbågsgruppen iväg och åkte madrass nu när det ännu en gång hade kommit snö. Delfinerna åkte i sin tur ner till biblioteket och hämtade några temaväskor (Genus, Vänskap och Likabehandling) som nu finns att finna på avdelningen. De fick även möjligheten att stå och titta på medan tågen åkte förbi och detta var något som uppskattades väldigt mycket. Riktigt roligt.

Nästkommande dag, onsdag, var det utedag för Delfinerna och idag var det deras tur att åka madrass ute i snön medan Regnbågsgruppen var inne och hade fått ett uppdrag av BokSmurfen där barnen skulle få öva på rim med hjälp av bornholmsappen

(Bild på delfingruppen kommer inom kort)




På torsdagen var det utedag för Delfinerna och denna dag var det världens töväder och denna dag tog vi tillfället i akt och lekte för fulla muggar med den blöta snön. Detta var riktigt roligt och även väldigt blött...
Regnbågsgruppen var i sin tur inne och fick göra sina egna kulor av stora flirtkulor och fick därefter bygga sina egna kulbanor runtom på avdelningen, väldans roligt. 



Bilder på delfinerna kommer att komma i början på nästa vecka 😀

Vi på Piraten önskar er alla en riktigt härlig helg så ses vi med nya friska tag på måndag.
Tjolahopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar